Diensten


De dienstverlening van On a Mission richt zich op de ontwikkeling van directie, management, medewerker(s), teams en organisaties waarbij vaak een combinatie van onderstaande diensten wordt ingezet:

 • CONSULTANCY
  On A Mission ontwikkelt praktische en pragmatische oplossingen voor bestaande en/of voorziene problemen op het vlak van personeel en organisatie, waarbij zowel in het definiëren van het probleem, het analyseren daarvan, het vinden en uitwerken van oplossingen als het implementeren van de oplossingen begeleiding, advies en ondersteuning kan worden geboden.
 • COACHING, MENTORING
  Afhankelijk van de ontwikkelbehoeften van mens(en) en/of teams en/of de organisatie biedt On A Mission coaching en mentoring op maat. Coaching en mentoring richt zich vooral op het ontwikkelen van gedrag in de zakelijke context.
 • FACILITATION
  Nederland staat bekend om het poldermodel; we willen iedereen graag zoveel mogelijk bij de besluitvorming betrekken. En ook al kunnen al die vergaderingen, brainstormdagen en hutje-op-de-heisessies ontzettend nuttig zijn, toch komt er vaak minder uit dan men had gehoopt of verwacht. On A Mission biedt “facilitation”, oftewel het begeleiden van teamoverleg. Met behulp van een facilitator wordt er vaak efficiënter overlegd tijdens het overleg zelf, en daarnaast is facilitation gericht op het formuleren (en opvolgen) van concrete doelstellingen en daaruit voortvloeiend concrete actie(s) om deze doelstellingen te bereiken.
 • SPARRING PARTNER
  “Het is eenzaam aan de top” is een veelgehoorde uitspraak. Soms loop je tegen vragen, dilemma’s of problemen aan, die je graag eerst zelf wil overdenken, alleen of in een kleinere groep, voordat je het met andere betrokkenen deelt. In zo’n geval kan een ervaren maar onafhankelijke sparring partner, met een frisse en onafhankelijke kijk op zaken, prettig zijn om in alle vertrouwelijkheid zaken mee door te spreken. On A Mission kan hierbij van dienst zijn.

On a Mission’s eigen missie is geslaagd wanneer de doelstellingen van de samenwerking effectief, efficiënt en met plezier zijn gerealiseerd. Meer weten? Neem gerust contact op via onderstaande buttons of contactgegevens.

Tel: +31650207974
Email: info@onaworkmission.com

Lucellestraat 138-III
1055JA Amsterdam

KvKnr: 70692661
BTW IDnr: NL001932897B77