Over


On A Mission, to make your work a better place is in 2018 opgericht door mijzelf, Denny Portier-Terpstra.

Na eerst 10 jaar ongeschoold gewerkt te hebben in met name ondersteunende en commerciële functies, kreeg ik in 1998 voor het eerst HR taken toebedeeld, en toen wist ik het opeens; “dat wil worden als ik later groot ben!”. Ik schreef mij in voor de hbo bachelor in Human Resource Management aan de Hogeschool van Amsterdam, en ik bekleedde tijdens en na mijn het succesvol afronden van mijn studie achtereenvolgens functies als Management Assistent (met HR taken), HR adviseur en HR manager.

In 2003 werd ik benaderd door mijn oud-collega Herbert Visser met de vraag of ik mee wilde werken aan het ontwikkelen en lanceren van een nieuw radiostation; 100%NL. Niet vies van een beetje uitdaging riep ik enthousiast “ja!”, en daarmee bekleedde ik de positie van algemeen directeur, oprichter en mede-aandeelhouder van dit prachtige bedrijf. Toen het station na lange juridische procedures in 2006 eindelijk via de ether mocht gaan uitzenden, werd het tijd om mijn HR-baan aan de wilgen te hangen en fulltime met 100%NL aan de slag te gaan.

Ik heb daar een fantastische tijd gehad en ontzettend veel geleerd over het lanceren en opbouwen van een start-up. Maar… ik miste het HR vak. In 2008 besloot ik daarom om mijn functie als algemeen directeur van 100%NL weer naast me neer te leggen (maar natuurlijk wel nauw betrokken te blijven als aandeelhouder en ook vanuit een toezichthoudende bestuursfunctie), zodat ik weer terug kon keren naar het HR vak.

Ik kwam terecht bij een beursgenoteerde multinational, waar ik de daarop volgende 9 jaar de functie van HR business partner bekleedde. In deze functie was ik lid van het directieteam van één van de internationale businessunits, van het EMEA HR directie team en van de global HR Council. In deze periode heeft de ontwikkeling van organisaties, teams, individuele medewerkers en organisatiecultuur mijn belangstelling gewekt. In lijn hiermee heb ik me aanvullend geschoold d.m.v. opleidingen, trainingen en zelfstudie in o.a. arbeids- en organisatiepsychologie, veranderkunde, corporate & executive coaching, mentoring en facilitation.

Naast mijn werkzaamheden in dienst van mijn eigen bedrijf en andere bedrijven, heb ik altijd andere opdrachten gedaan, o.a. als coach, mentor, adviseur, editor, schrijver, gecommitteerde en lid van diverse bezwarencommissies. Naast dat ik dit gewoon erg leuk vind, helpt mij dat ook om mijn blik naar buiten gericht te houden. Naast On A Mission ben ik op dit moment verbonden aan PenCraft Books ltd als Director, aan de Hogeschool van Amsterdam als gecommitteerde en lid van de adviesraad voor de opleidingen HRM en bedrijfskunde, en als Director of Future Direction bij de IRCM CIC (International Regulator voor Coaching & Mentoring, http://www.ircm-cic.org).

Door onderaan de ladder te beginnen en vervolgens een diversiteit aan kennis en progressieve werkervaring op te doen, ben ik inmiddels een allround en strategisch (HR/management) vakvrouw, met oog voor de organisatie als geheel, het management en de medewerkers. Het was voor mij dan ook een heel logische volgende stap om deze kennis en ervaring vanuit On A Mission als consultant, mentor, coach, trainer, facilitator en sparring partner in te gaan zetten om andere professionals en organisaties verder te helpen in hun ontwikkeling op het vlak van strategie, HR en leiderschap.

Wil je nog meer over mij en mijn diensten weten? Neem dan gerust contact met mij op, ik vind het leuk om van je te horen!

Tel: +31650207974
Email: info@onaworkmission.com

Lucellestraat 138-III
1055JA Amsterdam

KvKnr: 70692661
BTW IDnr: NL001932897B77